Om os

 

Modane er et rigtigt dreamteam bestående af Patrick, Henrik og Mike - tre fynske kammerater i alderen 30-40 år. Vi har kendt hinanden siden vi var små og har nu som voksne besluttet at skabe en forretning sammen med udgangspunkt i vores individuelle erfaringer og kompetencer.

Patrick har før Modane med succes bygget to dealsites op fra bunden. Begge sites sidenhen blevet solgt, så vi tør godt sige, at Patrick er manden der har styr på hvad der rør sig indenfor trends, teknologi og accessories. Han ved lige præcis hvad folk mangler og har hundrede procent styr på, hvordan tingene skal prissættes, så du får kvalitet for pengene.

Henrik er tidligere professionel pokerspiller, hvilket kan virke som et atypisk erhverv i forhold til en virksomhed som Modane. Men når varer skal købes hjem til den rigtige pris, så kræver det is i maven og evne til at tage de rigtige chancer på de mest gunstige, velovervejede tidspunkter. En vigtig spiller på holdet og en, der tør satse stort til jeres fordel.

Mike brænder for marketing og har bygget sin egen virksomhed op, hvor han rådgiver andre virksomheder i hvordan de bør drive deres forretning. Det kommer nu Modane til gode, når de positive budskaber skal ramme kunderne, hvor det gør allermest godt. Det er vigtigt for os, at når du handler hos Modane, så siger du på gensyn med en god mavefornemmelse og smilet er garanteret når du åbner din pakke fra os. Og så sørger vi for, at du med på beatet, når det gælder tidens trends og moderne accessories.